Aanverwante diensten

Op onze dienstenpagina kon je reeds lezen dat wij jou van dienst kunnen zijn bij het installeren, onderhouden en repareren van een spa. Hier houden onze diensten echter niet op. Wij hebben namelijk ook nog een aantal aanverwante diensten. Zo kunnen wij jouw bad bijvoorbeeld renoveren, zodat deze er weer als nieuw uitziet. Daarnaast kunnen wij een spa van diverse luxeproducten voorzien. Hieronder lichten wij onze aanverwante diensten kort toe.

Spa renoveren
Vind jij een spa te duur om nieuw te kopen? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een tweedehandse. Deze zijn vaak aanzienlijk goedkoper. Nadeel is alleen dat de spa ook al gebruikt is. Hierdoor werken bepaalde delen mogelijk niet meer goed. Het kan ook zo zijn dat de spa door de jaren heen de nodige schade heeft opgelopen. Hartstikke jammer natuurlijk en bovendien ziet het er niet mooi uit. Gelukkig is dit betrekkelijk eenvoudig op te lossen. Wij kunnen jouw tweedehands spa namelijk renoveren. Dit kan al voor betrekkelijk weinig geld. Door jouw spa door ons te laten repareren, ziet deze er straks weer als nieuw uit.

Aanpassingen aan jouw spa
Een spa is natuurlijk een luxeproduct. Voor sommige mensen kan het echter niet luxe genoeg zijn. Geldt dit ook voor jou? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij kunnen jouw spa namelijk geheel aan je wensen aanpassen. Zo kunnen onze medewerkers bijvoorbeeld een speciale Cascade-waterval plaatsen. Hierdoor stroomt er vanaf hoogte water in jouw spa wanneer je deze aan hebt staan. Hier houdt het overigens niet bij op. Wij kunnen daarnaast ook nog een led-verlichtingssysteem aanbrengen in jouw spa. Hierdoor kun jij ook in het donker lekker genieten van jouw spa. Daarnaast verhoogt een dergelijk verlichtingssysteem de sfeer natuurlijk. Tot slot kunnen wij ook nog een muziekinstallatie installeren in jouw spa. Hierdoor kun jij lekker muziek luisteren wanneer je in bad zit. Bij deze muziekinstallatie krijg jij een afstandsbediening die kan drijven, waardoor je niet telkens uit bad hoeft om van nummer te wisselen. Wel zo makkelijk toch?