Diensten

Je hebt op deze site al het nodige kunnen lezen over de voordelen van een spa in jouw huis of tuin. Ben jij overtuigd geraakt? Dan denk je mogelijk dat je er gewoon ergens eentje koopt en er vrijwel direct gebruik van kunt maken. Dit is echter niet het geval. Bij het gebruiken van een spa komt namelijk heel wat meer kijken. En wanneer jij de spa eenmaal geplaatst hebt, moet je er ook nog regelmatig naar omkijken. Wij kunnen jou ondersteunen bij de installatie, onderhoud en eventuele reparatie. Wij lichten deze drie diensten hier verder toe.

Installatie
Heb jij onlangs een spa gekocht? Dan is het niet alleen een kwestie van het plaatsen van het voorwerp in jouw tuin of woning. Nee, want er moet immers ook een aansluiting zijn op het waternetwerk. Je wilt toch immers niet dat je telkens met bakken water heen en weer moet lopen om de spa te vullen? Ook moet de spa aangesloten worden op de afvoer, zodat het water na afloop afgevoerd kan worden. En natuurlijk mag een aansluiting op het elektriciteitsnetwerk niet ontbreken. Zonder stroom kun je bijvoorbeeld geen gebruik maken van het licht, de bubbels en de straling. Wil jij dat jouw spa direct goed werkt? Laat deze dan door ons installeren.

Onderhoud
Er zijn genoeg mensen met een spa die hier nauwelijks naar omkijken. Over het algemeen heeft een spa een vrij lange levensduur, mits je er zorgvuldig mee omgaat. Het is dan ook aan te raden om een spa minimaal één keer per jaar te onderhouden. Wij kunnen dit onderhoud voor jou uitvoeren. Onze medewerkers weten namelijk precies wat zij moeten doen. Door jaarlijks onderhoud uit te laten voeren, kun jij een stuk langer genieten van jouw spa.

Reparatie
Is er gedurende lange tijd geen gebruik gemaakt van jouw spa? Dan kan het zijn dat er iets stuk is. Voordat jij jouw spa weer normaal kunt gebruiken, moet je deze laten repareren. Ook hierbij kunnen wij jou van dienst zijn. Onze ervaren monteurs hebben jarenlange ervaring voor wat betreft het repareren van spa’s. Zij hebben jouw spa dan ook binnen de kortste keren weer gerepareerd.