De meeste mensen vinden het heerlijk om zo af en toe eens heerlijk te relaxen. En waar kan dat nu beter dan in een spa? Bij jou in de buurt zit vast en zeker ook wel een wellness waar jij weleens een bezoekje aan hebt gebracht. Niet? Dan komt dit mogelijk doordat je het toch allemaal wat prijzig vindt. Sommige spa’s hanteren inderdaad behoorlijk hoge toegangsprijzen, maar vaak is dit het zeker waard. Toch kun je vaak betrekkelijk eenvoudig besparen op een bezoekje aan een spa. In deze tekst vertellen wij jou hoe je met weinig geld toch regelmatig een spa kunt bezoeken.

img7

Spaar voor korting


Bij sommige spa’s kun je sparen voor korting. In dat geval krijg je vaak bij ieder bezoek een stempel. Heb jij een volle kaart? Dan kun je de volgende keer met korting of zelfs gratis een bezoekje brengen aan een spa. Ook werken sommige spa’s samen met bijvoorbeeld supermarkten of andere winkels. Bij besteding van een bepaald bedrag krijg je dan vaak een zegeltje of sticker. Ook kan het zijn dat jij een kaart met een kortingscode ontvangt voor een spa. Hierdoor wordt het bezoeken van een spa financieel al een stuk aantrekkelijker.

 

Zoek op het internet naar kaartjes

Op het internet worden ook geregeld kaartjes voor een spa of wellness-center aangeboden. Bezoek bijvoorbeeld eens een veilingsite en de kans is groot dat jij entreekaarten voor een spa tegenkomt. Hierdoor kun jij vaak betrekkelijk goedkoop toegang krijgen tot een spa. Daarnaast kun je natuurlijk ook nog tweedehands websites bezoeken. Hier bieden mensen ook geregeld tickets aan voor een dagje spa. Ook kun je nog op de website kijken van de betreffende spa bij jou in de buurt. Hier vind je mogelijk ook wel aanbiedingen & korting op toegangsbewijzen.

img8

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Sommige mensen lukt het maar niet om korting of kortingscodes voor een dagje spa te vinden. Geldt dit ook voor jou? Dan is er een betrekkelijk eenvoudige manier om kortingscodes te krijgen. Hoe? Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief van een spa. Kies er niet eentje uit, maar schrijf je gewoonweg in bij meerdere spa’s in jouw omgeving. Veel spa’s belonen nieuwsbrieflezers met korting of een kortingscode. Wanneer jij je inschrijf voor een nieuwsbrief hoef je dus niet eens zelf te zoeken. De korting wordt gewoon bij jou afgeleverd en dat is natuurlijk des te makkelijker!