Een zwembad in de tuin was vroeger alleen weggelegd voor de rijkere mensen. De afgelopen jaren duikt er echter steeds vaker eentje op in een tuin. Mogelijk hebben jouw buren bijvoorbeeld ook wel een hydro pool in hun tuin. De aanschafwaarde van deze speciale zwembaden is namelijk aanzienlijk gedaald. Hierdoor is het voor veel mensen mogelijk om er eentje aan te schaffen. Je ziet ze dus lang niet alleen meer in een subtropisch zwemparadijs of het zwembad bij jou in de buurt. Maar waarom zou je eigenlijk een hydro pool kopen voor in jouw tuin? Je leest het in deze tekst!

img1

Veel verschillende mogelijkheden


Wil jij een zwembad in je tuin? Dan is een hydro pool zeker het overwegen waard. In vergelijking met een ‘gewoon’ zwembad heb je met een hydro pool namelijk aanzienlijk meer mogelijkheden. Zo moet een zwembad echt ingegraven worden. Hierdoor neemt dit vaak veel ruimte in. Een hydro pool hoeft niet ingegraven te worden. Dit kan wel, maar is niet strikt noodzakelijk. Jij kunt er ook voor kiezen om de hydro pool in een hoek van je tuin te zetten. Hierdoor kun je het zwembad ook nog eens verplaatsen. Wanneer deze ingegraven wordt, is dit niet meer mogelijk.

img2

Wat kost een hydro pool?


De kosten voor een hydro pool zijn niet op voorhand te zeggen. De aanschafwaarde hangt namelijk van een aantal zaken af. Zo heb je bijvoorbeeld verschillende merken. En het ene merk is natuurlijk duurder dan het andere merk. Daarnaast hebben de afmetingen natuurlijk ook invloed op de prijs van een hydro pool: hoe groter het zwembad, des te duurder deze is. Gelukkig is een hydro pool tegenwoordig vaak wel met wat korting te koop. Zeker wanneer je er ook nog allerlei toebehoren bij koopt. De verkoper is in dat geval vast wel bereid jou wat korting te geven. Is dit niet het geval? Richt je dan tot het internet. Hier vind je namelijk vaak aanbiedingen op producten zoals een hydro pool. Ook zijn er veel aanbieders die zo nu en dan een kortingscode voor een hydro pool via een nieuwsbrief verspreiden.

 

Goed voor je lichaam


Door de relatief hoge aanschafwaarde twijfel jij mogelijk nog over de aanschaf van een hydro pool. Besef echter wel dat zo’n zwembad voor in je tuin ook de nodige voordelen heeft. Zo is het bijvoorbeeld hartstikke goed voor lichaam en geest. Wanneer jij regelmatig plaatsneemt in een hydro pool voel jij je namelijk een stuk relaxter. Daarnaast is het natuurlijk ideaal om tijd door te brengen met vrienden of familie in een hydro pool. En bovendien bespaar je op deze manier natuurlijk ook op de kosten van een zwembadbezoek. Kortom: een hydro pool is de investering zeker waard!