Buiten whirlpools

Een veilig huis, elke tijd van het jaar

Geplaatst op

Het is bekend dat er meerdere periodes in het jaar zijn waarin inbrekers hun slag slaan. Zo door het jaar genomen timmeren ze overigens ook goed aan de weg, maar het zijn juist die tijden dat je niet thuis bent, die ze het allerfijnst vinden om in te werken. We denken natuurlijk aan de zomervakantie en kerstperiode. In deze blog een aantal tips om inbrekers op het verkeerde been te zetten plus de nodige beveiligingsmaatregelen die te nemen zijn om je huis te beveiligen. Lees snel verder in deze blog voor de nodige inspiratie. 

Maak gebruik van de diensten van een slotenmaker

De slotenmaker is een ware sloten tovenaar. Deze expert kan ervoor zorgen dat de juiste maatregelen worden genomen, zodat je huis goed beschermd blijft. Zij kunnen je sloten repareren of vervangen. Dat is in vele gevallen belangrijk, omdat verouderde sloten in veel gevallen gemakkelijk geopend kunnen worden door inbrekers. Een populaire manier om dit te doen is de kerntrektechniek. Een inbreker boort een schroef in een slot en trekt de cilinder eruit. Dat willen we voorkomen met een speciaal slot dat een beveiliging op de cilinder heeft. Dat voorkomt dat men deze trektechniek kan uitvoeren en je woning betreden. 

Expertise en vaardigheid

Slotenmakers zijn getraind en ervaren in het omgaan met allerlei soorten sloten. Ze weten wat ze doen als het gaat om lockouts, het repareren van schade aan sloten, het hersluiten van sloten, het vervangen van sloten en meer. Zelfs iets simpels als het installeren van een nieuwe slotenset duurt slechts enkele minuten voor een slotenmaker, terwijl het voor jou uren kan duren om de klus zelf te klaren. Hoewel je veel problemen met sloten zelf kunt oplossen, is dit niet altijd aan te raden, omdat je veel geld kunt uitgeven aan gereedschap en uiteindelijk je sloten alleen maar verder beschadigt. Wanneer je een slotenmaker belt, kun je er zeker van zijn dat zij altijd het juiste slotenmakersgereedschap hebben voor elke klus. Bij slotenmaker den haag helpen ze je graag met bovengenoemde zaken. 

Dingen die je kunt doen om inbrekers niet aan te trekken 

Er zijn meerdere zaken die je kunt doen om te zorgen dat je inbrekers niet aantrekt. Denk aan de volgende zaken:

 

  • Laat geen dure apparatuur in het zicht (vanaf de straat) op tafel liggen
  • Doe af en toe de gordijnen op en dicht vanaf afstand of laat familie dit doen
  • Laat post uit de brievenbus halen 
  • Doe een lamp aan in de avond. Dit kan vanaf afstand geregeld worden met een app
  • Zorg dat het interieur er niet te netjes uitziet en laat je familie, vrienden of buren de objecten op de tafels een beetje heen en weer verplaatsen / veranderen gedurende de dagen dat je weg bent. 
  • Moraal van het verhaal is dat je ervoor moet zorgen dat het huis er bewoond uitziet 

 

Wanneer je de bovengenoemde tips toepast heb je veel troefkaarten in handen om het inbrekers moeilijk te maken en daarbij hun aandacht niet te trekken. Zo kun je genieten van de vakanties en de feestdagen van het jaar. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op Buitenwhirlpools.nl vind je heel veel toffe content waar je je voordeel mee kunt doen. Lees dus onze publicaties!

Contactgegevens

Via info @ buitenwhirlpools .nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden